Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2022-09-05 10:35:44

Kripto Para Borsası FTX’den 2 Altcoin için Duyuru: İşlemler Durdurulacak, Delist Edilecek

Kripto türevleri borsası FTX, bugün yaptığı duyuruda Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) için para yatırma ve çekme işlemlerini 12 Eylül'de TSİ 17.00'dan itibaren askıya alacağını belirtti. FTX, ayrıca platformu üzerinde Anchor Protocol desteğinin sonlandırılacağını, ANC'nin delist edileceğini ve ANC için spot ve vadeli işlemlerinin 12 Eylül'de kalıcı olarak askıya alınacağını açıkladı. İşlemler Durdurulacak, Delist Edilecek Kripto para borsası FTX, 5 Eylül'de yaptığı resmi duyuruda, Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) için para yatırma ve çekme işlemlerinin 12 Eylül'de TSİ 17.00'da askıya alınacağını açıkladı. FTX Wallet, LUNC ve USTC için artık para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemeyecek. Ancak kripto para borsası, LUNC ve USTC için "dönüştürme özelliğini" sunmaya devam edecek. FTX, para yatırma ve çekme işlemlerinin belirtilen son tarihten önce tamamlanmasını tavsiye ederken, son işlem tarihinden sonra gerçekleştirilen para yatırma ve çekme işlemlerinin cüzdanlara yansıtılmayacağını not etti. FTX, ayrıca Anchor Protocol'ün (ANC) token'ını delist edeceğini, ANC için spot ve vadeli işlem piyasalarının 12 Eylül'de TSİ 17.00'da sonlandırılacağını belirtti. Kripto para borsası, tüm ANC/USD ve ANC-PERP emirlerini iptal edecek, ANC/USD ve ANC-PERP piyasalarında ticareti durduracak ve ANC için para yatırma ve çekme işlemlerini kalıcı olarak askıya alacak. Tüm bunlara ek olarak, ANC-PERP işlemleri karşılık gelen endeks fiyatlarının 1 saatlik TWAP'sine kadar nakit olarak sonlandırılacak. Ancak, ANC için "dönüştürme özelliği" sunulmaya devam edecek. FTX, 26 Ağustos'ta yaptığı duyuruda Terra Classic (LUNC) için çok konuşulan ağ güncellemesini desteklediğini açıklamıştı. Başarılı güncellemenin ardından geçici olarak askıya alınan tüm Terra Classic token'ları için para çekme işlemleri yeniden başlatıldı. FTX'den önce dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Shuttle Bridge'in kapatılması nedeniyle Terra Classic ve TerraClassicUSD için para yatırma ve çekme işlemlerinin kalıcı olarak askıya alınacağını duyurmuştu. Bu duyuru, Ethereum ağı kullanılarak Terra Classic (LUNC) için gerçekleştirilen para yatırma ve çekme işlemleri sonlandırılacağı anlamına geliyor. Bununla birlikte, kullanıcılar LUNC ve USTC token'larını yatırmak ve çekmek için Terra Classic ağını kullanmaya devam edebilecekler. Terra Token'larına Büyük Topluluk Desteği Terra topluluğu, Terra krizine rağmen Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD'yi (USTC) desteklemeye devam ediyor. Aslında, Terra ekosistemi token'ları LUNA, LUNC ve USTC muazzam günlük işlem hacimlerine ulaştı. Topluluk, yakım, stake etme, ağ üzerine projeler inşa etme, ekosistem eğitimi ve yönetişim yoluyla fiyatların toparlanmasını hedefliyor. Terra Classic fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 13 artışla 0,002781 dolardan işlem görüyor. Öte yandan USTC ve LUNA'nın fiyatı ise sırasıyla yüzde 8 ve yüzde 2'nin üzerinde yükselişle işlem görüyor.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.