Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-26 08:21:58

Çinli Vatandaşlara Hizmet Vermeyi Durduran İlk Borsa Huobi Oldu! Hangi Borsalar Takip Edecek?

Çin’de yaşanan gelişmeler kripto para borsalarını kritik bir eşiğe sürükledi. Öyle ki geçtiğimiz gün bölgedeki en büyük borsa Huobi Global, yaptığı açıklama ile Çin’deki yeni kullanıcıların kayıtlarını askıya aldığını duyurdu. Ancak Huobi’nin hamlesi bununla sınırlı kalmadı. Huobi Çinli Kullanıcılarının Hesaplarını Kaldırıyor Huobi tarafından bugün yapılan açıklama ile Çin’deki kullanıcılarının hesaplarını kademeli olarak kaldıracağı duyuruldu. Popüler kripto para borsası tarafından yapılan duyurunun tamamı şu şekilde; “Değerli Kullanıcılar, Yerel yasalara ve düzenlemelere uymak için Huobi Global, 24 Eylül 2021 (UTC+8) tarihinden itibaren Çin Anakarasındaki yeni kullanıcılar için hesap kaydını durdurmuştur. Huobi Global, 31 Aralık 2021 saat 24:00’e (UTC+8) kadar mevcut Anakara Çin kullanıcı hesaplarını kademeli olarak kullanımdan kaldıracak ve kullanıcıların varlıklarının güvenliğini sağlayacaktır. Resmi duyurular, e-postalar, kısa mesajlar vb. aracılığıyla kullanıcıları belirli düzenlemeler ve ayrıntılar hakkında bilgilendireceğiz. Huobi Global kendini her zaman dijital varlık alım satım hizmetleri sunmaya ve geçerli tüm yasaları takip ederken müşteri varlıklarının güvenliğini sağlamaya adamıştır. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!” Huobi’nin Çin’den çekilmesinin ardından Binance ve OKEx gibi diğer popüler kripto para borsalarının da benzer hareket sergileyip sergilemeyeceği ise merak konusu.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.