Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-25 08:30:33

Deutsche Bank Analistinden, Bitcoin Ve Ethereum Yorumu

Deutsche Bank’ın araştırma bölümünde analist olan Marion Laboure, Bitcoin‘in (BTC) gelecekte dijital altın rolünü üstlenebileceğini düşündüğünü ifade etti. Laboure’a göre, BTC’nin büyük ölçüde hükümetler tarafından kontrol edilememesi, merkeziyetsiz olması ve arzının sınırlı olması, potansiyel olarak Bitcoin’i 21.yüzyılın dijital altını haline getirebilir. Ancak analiste göre BTC, fiyattaki yüksek volatilite nedeniyle bir değişim aracı değil, ancak bir yatırım aracı olabilir. Laboure: Fiyattaki Volatilite Yakın Gelecekte de Devam Edecek Laboure, yalnızca birkaç büyük alış veya satış işleminin bile, piyasadaki arz-talep dengesini önemli ölçüde etkilediğini dile getirdi. Analist, BTC‘yi fiyat volatilitesinden dolayı, bugün hala güvenli bir değer deposu olarak görmüyor. Ayrıca lider kripto paranın bu fiyat oynaklığının da, yakın gelecekte devam edeceğini düşünüyor. Deutsche Bank analisti, regülasyonlar konusundaki eksiklikleri ve bunların çevre üzerindeki potansiyel etkileri konusundaki endişelerini de dile getiriyor. Bununla birlikte Laboure, Bitcoin ‘in ilerleyen süreçlerde de piyasa üzerindeki hakimiyetini devam ettireceğini düşünüyor. Analistten, Dijital Altın Ve Dijital Gümüş Benzetmesi Laboure, Bitcoin ve Ethereum‘u, altın ile gümüşe benzetti: “Ethereum’un (ETH), DeFi (merkezi olmayan finans) ve NFT (non-fungible token) ekosistemlerinin büyümesi ile birlikte, çok daha fazla kullanım alanı oldu. Şu anda piyasa değeri bakımından en büyük altcoin olan ETH, ekosistemde çok önemli bir rol üstlenmiş vaziyette. Eğer bu endüstride, Bitcoin’i 21. yüzyılın “dijital altını” olarak görüyorsak, Ethereum’a da “dijital gümüş” benzetmesini yapabiliriz diye düşünüyorum.” Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olması dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlmelerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.