Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo Cryptocurrency Prices today, Charts And Market Capitalizations |Ty gia Coin logo
Coin Turk 2021-09-11 09:30:36

BTC İçin Önemli Bir Gün: Bitcoin’de Bir Kilometre Taşı Daha Geride Kaldı!

Elde edilen son verilere göre, dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin bir kilometre taşını daha geride bıraktı ve 700.000. Bitcoin bloğu bugün itibari ile çıkarıldı. Bitcoin’in Dönüm Noktası Bu önemli hamle ile birlikte toplam Bitcoin arzının %89,58’inin piyasaya sürülmüş olduğu görülüyor. Şu anda dolaşımdaki toplam kripto para arzı ise 18.812 milyon. Bitcoin’in 600.000. bloğu 19 Ekim 2019’da çıkarıldı ve dolayısıyla 700.000. bloğa ulaşılması 693 gün sürdü. 600.000. bloğun çıkarıldığı dönemde Bitcoin fiyatı Bitstamp borsasında 7.960 dolardan günü kapatmıştı. Bugün ise lider kripto para birimi, 600.000’inci bloğun kaydedildiği günden itibaren yaklaşık olarak %463 artış yaşadı. Bu noktada ortalama olarak, her 10 dakikada bir yeni bloklar oluşturulduğunu, ancak bir blok üretmenin tam olarak ne kadar süreceğini tahmin etmenin imkansız olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Geriye Kaç Blok Kaldı? Bitcoin’in toplam arzı yalnızca 21 milyon ile sınırlıyken, blok zincirinde üretilebilecek maksimum blok sayısı belirlenmedi. 21 milyonuncu Bitcoin’in tahminen 2140 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve bu tarihten sonra da madenciler zincire blok eklemeye devam edecek.

Read the Disclaimer : All content provided herein our website, hyperlinked sites, associated applications, forums, blogs, social media accounts and other platforms (“Site”) is for your general information only, procured from third party sources. We make no warranties of any kind in relation to our content, including but not limited to accuracy and updatedness. No part of the content that we provide constitutes financial advice, legal advice or any other form of advice meant for your specific reliance for any purpose. Any use or reliance on our content is solely at your own risk and discretion. You should conduct your own research, review, analyse and verify our content before relying on them. Trading is a highly risky activity that can lead to major losses, please therefore consult your financial advisor before making any decision. No content on our Site is meant to be a solicitation or offer.